EQB_1600x800px_2

Den ny EQB.
This is for new dimensions.

EQB_1600x800px_7

Den ny EQB.
This is for new dimensions.

EQB_1400x900px_10

Elektrisk mobilitet i familiestørrelse.

Raffinerede køreegenskaber og sublim rummelighed i kombination med intelligent teknologi, der forener æstetisk kompromisløshed med stort kraftoverskud. Den nye og 100% elektriske EQB sætter en ny standard i klassen for kompakte SUV’er og er skabt til den aktive familie, der nægter at lade sig begrænse. Siddepladserne på anden sæderække kan forskydes individuelt for maksimal fleksibilitet og komfort, og med op til syv sæder som ekstraudstyr er der altid plads nok.

EQB_1400x900px_4

Et møde du ikke glemmer.

Med op til 292 hestekræfter og mulighed for 4MATIC firehjulstræk er der altid mere at komme efter – uanset hvor din eventyrlyst fører dig hen. Men det er ikke det hele, for listen over standardudstyr inkluderer blandt meget andet LED High Performance forlygter med automatisk fjernlysassistent, 2-zonet klimaanlæg, komfortundervogn, bakkamera og MBUX med Electric Intelligence Navigation, som sikrer dig den mest optimale rute. Uundværligt når du skal på langtur.

EQB_1400x900px_5

Gennemført til det yderste.

Det karakterfulde og kantede udtryk inviterer til en intens køreoplevelse, som du kan personliggøre ned til mindste detalje med det store udvalg af ekstraudstyr og unikke designlinjer. Med Electric Art designlinjen får du blandt andet fladbundet sportsrat i nappalæder, luftdyser med rosafarvede detaljer og eksklusive 18” letmetalfælge, mens AMG designlinjen trækker de visuelle linjer stramt op med AMG bodystyling, mørktonede ruder og multiegede 19” letmetalfælge i dominerende design.