C-Klasse_W206_1600x800px_3

Ny C-Klasse sedan.

C-Klasse_W206_1600x800px_6

Ny C-Klasse sedan.

C-Klasse_W206_1400x900px_10

I en klasse for sig.

Den ny C-Klasse sedan repræsenterer luksus i en helt ny form og teknologi i en helt ny dimension med et design, som forener selvsikker elegance med afslappet sportslighed. Og særligt i kabinen fornemmer man referencerne til den mægtige S-Klasse med det revolutionerende digitale cockpit og et banebrydende niveau af komfort.

C-Klasse_W206_1400x900px_4

Raffineret overskud.

Uanset om du foretrækker din nye C-Klasse med veloplagt benzinmotor eller kultiveret dieselmotor, er du garanteret ekstraordinær performance, sublim kørekomfort og imponerende lavt forbrug. Det integrerede startergeneratorsystem hjælper til ved igangsætning og acceleration og gør det samtidig muligt for bilen at coaste med motoren slukket.

C-Klasse_W206_1400x900px_5

Tag kontrollen.

Den ny C-Klasse er intuitiv og intelligent – også når det gælder sikkerhed. For selvom det er dig, der har styringen, er du aldrig alene. Den adaptive fartpilot DISTRONIC sikrer eksempelvis, at bilen automatisk holder passende afstand til forankørende trafik og aflaster dig på de lange ture – eller når du holder i kø. Er du klar til at opleve C-Klassen?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.