GLE_SUV_1600x800px_1

GLE SUV
Et udtryk for indre styrke

GLE_SUV_1400x900px_2

Elektrisk på dine betingelser.

GLE sætter ikke kun standarden inden for komfort, æstetik og råstyrke, men også for elektrisk rækkevidde og sublim køreoplevelse. GLE Plug-in Hybrid kører nemlig op til 94 kilometer på ren elkraft, og dermed klarer du uden problemer hverdagen helt uden forbrændingsmotoren, som til gengæld hjælper til på de lange ture, eller når du har brug for et ekstra skud power. Og du kan frit vælge mellem benzin- og dieselmotor.

GLE_SUV_1400x900px_12

Intelligent som aldrig før.

Udnyt fordelene ved at køre elektrisk ved at lade batteriet op hjemmefra, på jobbet, eller når du alligevel har brug for en pause på de længere ture. GLE Plug-in Hybrid kan lade med en effekt på op til 60 kW – og dermed kan du fylde batteriet op igen på blot 30 minutter. Og indstiller du din destination i MBUX navigationssystemet, veksler bilen automatisk optimalt mellem forbrændingsmotor og elkraft i forhold til din rute – så forbruget altid er i bund.

GLE_SUV_1400x900px_3

GLE Plug-in Hybrid skal opleves!

GLE overstiger forventningerne, når det kommer til innovativ komfort, kraftoverskud og fornemmelsen af ubetinget frihed – og så er vi ikke engang nået til det gennemførte design, som kombinerer sofistikeret luksus og adræt overlegenhed. Men hvorfor ikke opleve det selv? Book en prøvetur med det samme.