MBC8806_1600x800px

GLA
Ud af byen. Ind i eventyret.

MBC10888_1600x800px

GLA
Ud af byen. Ind i eventyret.

MBC8802_1600x800px

GLA
Ud af byen. Ind i eventyret.

MBC8803_1400x900px

Ikke til at tage fejl af.

GLA er den kompakte SUV, der går sine egne veje. Det nye design er skarpt og muskuløst og samtidig indbydende og let. Inde såvel som ude byder GLA på et overflødighedshorn af standardudstyr, der både inkluderer avanceret LED lygteteknologi, der lyser natten op og det intelligente infotainmentsystem MBUX – Mercedes-Benz User Experience – der lytter, forstår og lærer dig og dine vaner at kende. Perfekt til et aktivt liv – i byen og derude hvor kragerne vender.

MBC10891_1400x900px

Lad dig friste.

Sammensæt din nye GLA nøjagtigt efter din smag og dine behov. Listen over ekstraudstyr er lang – og fristende. Gå på opdagelse i tilbehørskonfiguratoren og se dine muligheder. Hold fokus med head-up display, MBUX Augmented Reality til navigationen eller den avancerede førerassistentpakke. Og vælger du din nye GLA med firehjulstrækket 4MATIC, får du offroad-teknikpakken med Downhill Speed Regulation funktion, der sikrer kontrolleret og konstant hastighed ned ad bakke.

I en klasse for sig.

Selvsikkerhed kommer indefra, og GLA forsøger ikke at skjule noget. De atletiske linjer understreges af markante ‘power-domes’ i kølerhjelmen, trapezformede skærmkasser og de elegant underspillede baglygter. Og med 18” letmetalfælge, elektrisk bagklap og en komfortabel kabine, der er større end nogensinde, er GLA bedre udstyret end de fleste. Må vi byde på en prøvetur?