EQC_1600x800px_8

Ny EQC
100% elektrisk.

EQC_1600x800px_2

Ny EQC
100% elektrisk.

EQC_1400x900px_1

Fremtiden er her allerede. Er du klar?

En fuldelektrisk SUV, der på én gang indkapsler progressiv sportslighed og klassisk elegance – og som insisterer på, at kun det bedste er godt nok. Den ny EQC markerer tærsklen til fremtidens elektriske og grønne mobilitet. Skal du med? Kig forbi og oplev selv, hvordan intelligent teknologi og køreglæde går op i en højere enhed.

EQC_1600x800px_7

Standardudstyret til EQC.

Sæt streg under sportslighed.

Udvalgt standardudstyr til EQC:

 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer, touchpad og touchscreen til indstilling af eksempelvis navigation og andre personaliserede tjenester.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som eksempelvis luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Digital instrumentering
  Den 10,25″ store digitale instrumentering og det 10,25″store multimediadisplay er designet, så de synes at svæve let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller via touchscreen-muligheden.
 • MULTIBEAM LED forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørket via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • EASY-PACK el-bagklap
  For at lette på- og aflæsning i bagagerummet kan EASY-PACK el-bagklap åbnes og lukkes ganske nemt med en elmotor, der aktiveres ved et tryk på en knap.
 • LINGUATRONIC
  Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til GLC, og den lytter – og reagerer (taler kun engelsk).
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag.
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
 • KEYLESS-GO startfunktion
  Mulighed for at starte bilen unden brug af nøglen. Ved knapaktivering samt tryk på bremsen startes bilen.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er konstant opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker som følge af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Multifunktionsrat
  Lækkert læderrat, som hænderne ikke glider på. Alle vigtige funktioner ved fingerspidserne, så man ikke skal slippe rattet under kørsel. F.eks. radio/musik, tlf, evt. fartpilot mm.
 • 19″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes letmetalfælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.