EQA_1600x800px_1

EQA.
100% elektrisk.

EQA_1600x800px_8

EQA.
100% elektrisk.

EQA_1400x900px_14

På hjemmebane hvor som helst.

EQA er tredje model fra Mercedes-EQ og samtidig vores første fuldelektriske kompakt-SUV, og med en rækkevidde på op til 420 kilometer på en opladning, mulighed for hurtigopladning og et udstyrsniveau, der sprænger rammerne, er EQA ikke til at komme udenom. Standardudstyret inkluderer blandt andet for- og baglygter i komplet LED, parkeringspakke med bakkamera, tyverialarm, elektrisk bagklap og fuld digital instrumentering med to store 10,25” skærme, MBUX og Electric Intelligence navigation, som altid har styr på opladning, når du skal på langtur. Og med Mercedes me App’en kan du selvfølgelig indstille kabinetemperaturen direkte fra din smartphone.

EQA_1400x900px_4

Når kun rigeligt er tilstrækkeligt.

Ekstraudstyret er et kapitel for sig, for der er mere end nok at vælge i mellem. Og de attraktive beskatningsregler for elbiler gør priserne særligt interessante. Så hvorfor ikke overveje elegante detaljer som elektrisk panoramatag, AMG designlinjen, eller Premiumpakke PLUS med head-up display og Burmester® surround sound system, som fylder kabinen med dine favorittoner?

EQA_1400x900px_15

Gennemført charmerende og 100% elektrisk.

Med sit selvsikre, sportslige og gennemførte design er EQA på én gang veloplagt, legesyg og alsidig. Med 190 hestekræfter fra elmotoren har du altid masser af power til rådighed, og med ekstra frihøjde og markante skærme er eventyret aldrig mere end en køretur væk. EQA repræsenterer en helt ny standard for kompakt-SUV’er. Og du skal opleve den.