mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_04

Standardudstyr
til E-Klasse stationcar.

Kommer dig i møde med masser af udstyr.

Udvalgt standardudstyr inkl. Businesspakke til Mercedes-Benz E-Klasse stationcar:

 • LED High Performance forlygter
  Bred lysdistribution i lys farve, som svarer til dagslys i natkørsel. Lavt energiforbrug.
 • Sædekomfortpakke
  Sædekomfortpakken består af forskellige elektriske og manuelle indstillingsmuligheder samt elektro-pneumatisk 4-vejs lændestøtte. Indstillingsmulighederne giver fører og passager mulighed for optimal indstilling af sæde for optimal komfort, især på lange ture.
 • Remote Online
  Indeholder bl.a. geofrafisk overvågning af bilen, bilens fysiske placering, fjernbetjent lås og åben af døre, aflæsning af status på bil (brændstof etc.) samt programmering af motor- og kabinevarmer. Disse funktioner styres via smartphone, tablet eller PC.
 • Active Brake Assist
  Systemet hjælper føreren til at holde afstand til forankørende. I tilfælde af kort afstand til den forankørende bil eller ved krydsende fodgængere, vil føreren blive advaret visuelt i kombiinstrumentet samt akustisk. Hvis føreren nødbremser kan systemet øge bremsetrykket, og hvis føreren ikke reagerer kan systemet automatisk indlede en opbremsning.
 • Live Traffic Information
  Denne funktion modtager opdateringer om den nuværende trafik hvert andet minut og sikrer dermed et mere præcist ankomsttidspunkt, effektiv rutevejledning og informationer omkring alternative ruter i tilfælde af kø.
 • PRE-SAFE®
  Ved registrering af en kritisk køresituation vil PRE-SAFE® indlede en række sikkerhedsfunktioner i løbet af et splitsekund. Dette vil være opstramning af seler, automatisk lukning af sideruder og akustisk forberedelse til en ulykke med PRE-SAFE® Sound. Bilens lydsystem udsender en kort susende lyd, som forbereder ørets naturlige stapedius-refleks for hurtigt at forbedrede øret til høje lyde ved en ulykke.
 • AGILITY CONTROL undervogn
  Affjedringssystem med selektiv dæmpning for yderligere komfort. Optimering af køreegenskaber, affjedring samt stabilisering af affjedring ved kørsel på forskelligt underlag. Sænket 15 mm. for bedre køreegenskaber og for et mere sporty look.
 • AUDIO 20
  Multimediasystem som kombinerer entertainment, information og kommunikation. Højopløselig farveskærm på 12,3 tommer, in-car internet, 2 USB tilslutninger, Bluetooth® og Mercedes me connect.
 • THERMATIC 2-zoners klimaanlæg
  Temperatur og luftstrøm tilpasses individuelt i hver side for. THERMATIC holder automatisk den valgte temperatur. Dette sker via sensorer som ikke kun måler temperatur inde og ude, men også måler sollys. Sensorer kontrollerer konstant luftkvaliteten for skadelige gasser inden den blæses ind i kabinen. En sensor måler ligeledes fugten på forruden for at forhindre dug.
 • Spejlpakke
  Spejlpakken består af elektrisk sammenklappelige sidespejle, som betjenes med en knap. Venstre sidespejl og bakspejl er automatisk nedblændeligt. Højre sidespejl justeres automatisk til parkeringsposition ved valg af bakgear.
 • Parkeringspakke med bakkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC og bakkamera hjælper i søgningen på en parkeringsplads og kan automatisk parallelparkere eller foretage en end-on parkering.
 • Navigationspakke
  Sørger for rutevejledning i det 12,3 tommers store Media Display samt visning af bygninger i 3D bl.a. og Live Traffic Information benytter real-time trafik information for optimal dynamisk rutevejledning.
 • Midterkonsol i sort åbenporet asketræ
  Hæver eksklusiviteten i kabinen en ekstra tak.
 • Luftaffjedring på bagakslen
  Optimerer køredynamikken og komforten, når du er på farten.
 • Nedfældelige bagsæder
  Tilfører endnu mere rumfang til det i forvejen ekseptionelt store bagagerum.
 • EASY-PACK el-bagklap
  For at lette på- og aflæsning i bagagerummet kan EASY-PACK el-bagklappen åbnes og lukkes ganske nemt med en elmotor, der aktiveres ved et tryk på en knap.
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_03

Plads til det hele.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_07

Og meget mere.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_03

En fri sjæl. Med frirum.

E-Klasse stationcars Mercedes-status lyser ud af fronten på den. Motorhjelmen, der strækker sig fremad, forlygterne i oprejst design og den brede front med store luftindtag giver et løfte om kultiveret sportslighed. Stig ind, og du vil føle, at du nærmest glider gennem byen.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.