mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_1600x800_01

Banebrydende innovation
og mere frihed.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_all_terrain_1600x800_01

Den ny E-Klasse
All-Terrain.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_01

Klar til nye eventyr.

Spontane ture ud i terrænet, på markveje, i sne og sand – All-Terrain tager gerne en aldeles ubesværet afstikker fra den slagne vej. Dens styrke og handlekraft er ikke til at overse: Højdepunkterne i designet er kølerafdækningen i SUV-stil, robuste monteringsdele og store 19″ letmetalfælge.

mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_02

Markant inspirerende.

E-Klasse All-Terrain har et design, der med sine SUV-træk er indbegrebet af urban livsstil. Mange af detaljerne er mere end design, og f.eks. understreger luftaffjedringssystemet AIR BODY CONTROL og de større fælge, at en E-Klasse All-Terrain altid er suveræn – selv uden for den slagne vej.

mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_1600x800_05

Omfattende og imponerende udstyrsliste.

All-Terrain design. Highlights i detaljer.

Med E-Klasse All-Terrain får du luksusklassens største bagagerum – op til 1.820 liter. Og et imponerende antal innovationer og opfindelser, som opmærksomt overvåger og hjælper med til at gribe ind over for uønskede situationer samt en omfattende og imponerende udstyrsliste.

 • LED High Performance forlygter
  Bred lysdistribution i lys farve, som svarer til dagslys i natkørsel. Lavt energiforbrug.
 • Sædekomfortpakke
  Sædekomfortpakken består af forskellige elektriske og manuelle indstillingsmuligheder samt elektro-pneumatisk 4-vejs lændestøtte. Indstillingsmulighederne giver fører og passager mulighed for optimal indstilling af sæde for optimal komfort, især på lange ture.
 • Remote Online
  Indeholder bl.a. geofrafisk. overvågning af bilen, bilens fysiske placering, fjernbetjent lås og åben af døre, aflæsning af status på bil (brændstof etc.) samt programmering af motor- og kabinevarmer. Disse funktioner styres via smartphone, tablet eller PC.
 • Active Brake Assist
  Systemet hjælper føreren til at holde afstand til forankørende. I tilfælde af kort afstand til den forankørende bil eller ved krydsende fodgængere, vil føreren blive advaret visuelt i kombiinstrumentet samt akustisk. Hvis føreren nødbremser kan systemet øge bremsetrykket, og hvis føreren ikke reagerer kan systemet automatisk indlede en opbremsning.
 • Live Traffic Information
  Denne funktion modtager opdateringer om den nuværende trafik hvert andet minut og sikrer dermed et mere præcist ankomsttidspunkt, effektiv rutevejledning og informationer omkring alternative ruter i tilfælde af kø.
 • PRE-SAFE®
  Ved registrering af en kritisk køresituation vil PRE-SAFE® indlede en række sikkerhedsfunktioner i løbet af et splitsekund. Dette vil være opstramning af seler, automatisk lukning af sideruder og akustisk forberedelse til en ulykke med PRE-SAFE® Sound. Bilens lydsystem udsender en kort susende lyd, som forbereder ørets naturlige stapedius-refleks for hurtigt at forbedrede øret til høje lyde ved en ulykke.
 • AGILITY CONTROL undervogn
  Affjedringssystem med selektiv dæmpning for yderligere komfort. Optimering af køreegenskaber, affjedring samt stabilisering af affjedring ved kørsel på forskelligt underlag. Sænket 15 mm. for bedre køreegenskaber og for et mere sporty look.
 • Tagræling, læssekantbeskytter, sidebeklædningsliste og rudeindramning i poleret aluminium
 • AUDIO 20 USB
  Multimediasystem som kombinerer entertainment, information og kommunikation. Højopløselig farveskærm på 8,4 tommer, in-car internet, 2 USB tilslutninger, Bluetooth® og Mercedes me connect.
 • THERMATIC 2-zoners klimaanlæg
  Temperatur og luftstrøm tilpasses individuelt i hver side for. THERMATIC holder automatisk den valgte temperatur. Dette sker via sensorer som ikke kun måler temperatur inde og ude, men også måler sollys. Sensorer kontrollerer konstant luftkvaliteten for skadelige gasser inden den blæses ind i kabinen. En sensor måler ligeledes fugten på forruden for at forhindre dug.
 • Spejlpakke
  Spejlpakken består af elektrisk sammenklappelige sidespejle, som betjenes med en knap. Venstre sidespejl og bakspejl er automatisk nedblændeligt. Højre sidespejl justeres automatisk til parkeringsposition ved valg af bakgear.
 • PARKTRONIC med bakkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC og bakkamera hjælper i søgningen på en parkeringsplads og kan automatisk parallelparkere eller foretage en end-on parkering.
 • Garmin® MAP PILOT
  Sørger for rutevejledning i det 8,4 tommers store Media Display samt visning af bygninger i 3D bl.a. og Live Traffic Information benytter real-time trafik information for optimal dynamisk rutevejledning.
 • Luftaffjedring på bagakslen
 • Nedfældelige bagsæder
  Bagsæderne kan ligges ned i fordelingen (40/20/40)
 • EASY-PACK el-bagklap
  For at lette på- og aflæsning i bagagerummet kan EASY-PACK el-bagklappen åbnes og lukkes ganske nemt med en elmotor, der aktiveres ved et tryk på en knap.
 • Kølerafdækning i SUV-inspireret design, central Mercedes-stjerne og to lameller i mat iridiumsølv
 • Særligt udformet stødfanger for/bag med underbeskyttelse galvaniseret i sølvkrom

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.