PrivatLeasing

mercedes_benz_privatleasing_e_klasse_stationcar_1600x800

Masterpiece of intelligence.
E-Klasse stationcar.

Tjek ekstraudstyr og priser
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_all_terrain_1600x800_01

Mere frihed med
E-Klasse All-Terrain.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_01

Plads til nye eventyr.

Mercedes-Benz E-Klasse stationcar repræsenterer et stort spring ind i fremtiden, og med introduktionen af E-Klasse All-Terrain bliver der også plads til nye eventyr. E-Klasse All-Terrains eventyrlyst er ikke et blot et design, det er en livsstil.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_02

Innovativt standardudstyr.

E-Klasse stationcar er mere opmærksom end nogen anden serieproduceret bil. Det omfattende standardudstyr overvåger og hjælper med til at gribe ind over for uønskede situationer, og standardudstyrslisten er omfattende. Desuden får du luksusklassens største bagagerum – op til 1.820 liter.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_03

Ekstraudstyr til din E-Klasse.

Du kan naturligvis gøre din E-Klasse stationcar endnu mere din egen. F.eks. med Førerassistentpakken, en lækker metallakering eller panorama el-skydetag. Og med konfiguratoren får du overblik over, hvad de enkelte ekstraudstyrselementer betyder for din månedlige leasingydelse.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_04

Kør en tur og mærk selv efter.

E-Klasse stationcar er ikke blot det sikreste sted på vejen, men også det behageligste. Det kan vi jo tale meget længe om, men hvorfor ikke opleve det selv? Book en prøvetur – og lad os så tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.