E-Klasse_Sedan_1600x800px_2

E-Klasse sedan.

E-Klasse_Sedan_1600x800px_3

E-Klasse sedan.
Skabt til succes.

E-Klasse_Sedan_1600x800px_4

E-Klasse sedan.
Skabt til succes.

E-Klasse_Sedan_1400x900px_11

Begavet som få.

E-Klasse sedan udstråler mere sportslighed og underspillet elegance end nogensinde. Og med god grund. For bag det stilfuldt opdaterede ydre gemmer sig én af de mest intelligente og forfinede bilkonstruktioner nogensinde – og en standardudstyrsliste, der mere end begejstrer, med højdepunkter som det revolutionerende infotainmentsystem MBUX, LED High Performance forlygter med adaptiv fjernlysassistent og førerassistentpakken med DRIVE PILOT og Steering Assist, som tager sikkerhed og komfort til næste niveau.

E-Klasse_Stationcar_1400x900px_1

Hvorfor gå på kompromis?

E-Klasse sedan er mere gavmildt udstyret end de fleste, men selv det bedste kan altid blive endnu bedre. Kig nærmere på udvalget af ekstraudstyr og overvej eksempelvis panoramaglastag, Burmester surround soundsystem eller Premiumpakken med blandt andet parkeringspakke med 3600 kamera, intelligente MULTIMBEAM LED forlygter, Augumented Reality til navigationen og meget mere.

E-Klasse_Sedan_1400x900px_1

Evnen til at imponere.

E-Klasse sedan registrerer omgivelserne og aflaster dig på en måde, du ikke har oplevet før. Og takket være infotainmentsystemet MBUX forstår den dig også. Det tilfører en helt ny dimension til komfort og sikkerhed – og det skal du naturligvis opleve selv. Book en prøvetur med det samme.