mercedes_benz_privatleasing_a_klasse_sedan_1600x800

A-Klasse sedan.
På dine betingelser.

Tjek standardudstyr
mercedes_benz_a_klasse_sedan_1400x900_07

En veludstyret revolution.

A-Klasse sedan er en teknologisk revolution forklædt som en bil. Udvalgt standardudstyr inkluderer LINGUATRONIC, Wifi hotspot, MBUX multimediadisplay, touchpad… og Business som indeholder både Progressive og Advantagepakken med bl.a. LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, interiørlister i sort kulfiberlook, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det smukke og intuitive 10,25″ multimediedisplay? Fremtiden er her. Skal du med?

mercedes_benz_a_klasse_sedan_1400x900_03

Kan du ikke få nok af A-Klassen?

Ingen tvivl om, at standardudstyret i A-Klasse sedan har sat barren enormt højt. Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for den månedlige leasingydelse, når du supplerer med f.eks. AMG interiør/eksteriør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystem.

mercedes_benz_a_klasse_sedan_1400x900_01

I en udstyrsklasse for sig!

Designet taler for sig selv med sine elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom A-Klasse sedan ikke vil genopfinde dét at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer. Kommunikation betyder at dele. Vi vil så gerne dele A-Klasse sedan med dig. Så klik herunder…