mercedes_benz_cla_coupe_1600x800_01

Standardudstyr til
ny CLA coupé.

En bil som forstår dit mindste vink.

Udvalgt standardudstyr inkl. Progressive og Advantagepakke:

 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • Digital instrumentering
  Det 7″ store digital instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de synes at svæve let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller for første gang nogensinde via touchscreen-muligheden.
 • LINGUATRONIC
  Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til den ny A-Klasse og den lytter – og reagerer.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester.
 • 18″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker på grund af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Spejlpakke
  Giver dig mulighed for at klappe sidespejlene ind elektrisk, og dermed gøre bilen slankere, når den holder parkeret. Derudover blænder sidespejlet i førersiden og bakspejlet automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp
  Med parkeringssensor for og bag inkl. aktiv parkeringshjælp. Med førerens accept hjælper systemet med at finde en parkeringsplads og styre bilen på plads.
CLA-web-1600x800px_11

En bil som forstår dit mindste vink.

CLA-web-700x450px_6

Lær hinanden at kende.

Ud over touchscreen og touchpad kan du betjene MBUX operativsystemet i den ny CLA coupé med stemmen eller via håndbevægelser. Et kamera i tagbetjeningsenheden registrerer dine bevægelser, husker din yndlingsmusik og vejen til jobbet, så systemet automatisk kan vælge den rigtige radiostation eller vise en hurtigere vej, hvis der er kø på dine normale ruter. Er det ikke på tide at lære CLA coupé bedre at kende?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.