mercedes_benz_privatleasing_cla_coupe_1600x800

CLA coupé.
Følg dine egne veje.

Se video
CLA-web-700x450px_4

Passer perfekt til dig.

CLA designet har altid været i en liga for sig, og den ny CLA coupé er ingen undtagelse. Med sin skinnende diamantgrill, muskuløse skuldre og atletiske bagparti tiltrækker den alles opmærksomhed. De rammeløse døre og de todelte baglygter understreger den æstetisk lethed. Køreoplevelsen lever helt op til designet, og desuden er det stemmestyrede MBUX, Mercedes-Benz User Experience, infotainmentsystem baseret på kunstig intelligens, så bilen bogstavelig talt forstår dit mindste vink.

CLA-web-700x450px_7

Lad dig friste.

CLA coupé har en imponerende udstyrsliste, som du selvfølgelig kan gøre endnu mere personlig. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for den månedlige leasingydelse, hvis du f.eks. opgraderer med AMG interiør, klimatiserede forsæder – perfekt til kolde vinternætter og varme sommerdage – eller Burmester® surround soundsystem for de store musikoplevelser.

CLA-web-700x450px_1

Nok snak.

Vi kunne fortsætte herfra og til i morgen med at beskrive alle fortræffelighederne i CLA coupé, men vi synes egentlig, at du skal opleve den selv. Kig forbi til en prøvetur og se, om du kan modstå at lade dig forføre.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.