mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_1600x800_03

Standardudstyr til C-Klasse sedan.

Mere Mercedes. Meget mere!

Udvalgt standardudstyr inkl. AVANTGARDE eksteriør/interiør og Advantagepakke:

 • AVANTGARDE udstyrslinje eksteriør/interiør
  Udstyret omfatter større letmetalfælge, en selvstændig stødfanger forrest og designelementer i krom og aluminium. Tre farvekoncepter, et sportsligt multifunktionsrat i nappalæder og 3-egers design, interiørlister i aluminium med trapezslibning samt komfortsæder i ARTICO-kunstlæder/Norwich-stof med vandrette syninger gør AVANTGARDE interiør kabinen mere sportlig på en stilfuld måde.
 • LED High Performance lygter
  Bred lysdistribution i lys farve, som svarer til dagslys i natkørsel. Lavt energiforbrug.
 • Stort 10,25″ mediadisplay med HERE Navigation
  Den 10.25” store skærm med sine 1.920 x 720 pixels formidler infotainment på en klar og intuitiv måde og gør kabinen og køreoplevelsen mere eksklusiv med maksimal betjeningskomfort.
 • Parkeringspakke med bakkamera
  Aktiv parkeringsassistent inkl. PARKTRONIC og bakkamera hjælper i søgningen på en parkeringsplads og kan automatisk parallelparkere eller foretage en end-on parkering.
 • 9G-TRONIC automatgear
  Med ni fremadgående gear åbner denne automatgearkasse mulighed for effektivitet, komfort og dynamik på et helt nyt niveau og er samtidig med til at sænke brændstofforbruget.
 • Live traffic information
  Denne funktion modtager opdateringer om den nuværende trafik hvert andet minut og sikrer dermed et mere præcist ankomsttidspunkt, effektiv rutevejledning og informationer omkring alternative ruter i tilfælde af kø.
 • Active Brake Assist
  Et meget vigtigt sikkerhedssystem. Advarer om for kort afstand til forankørende og hjælper med at bremse ved farlige situationer. I tæt trafik kan bilen bremse helt ned automatisk.
 • THERMATIC 2 zoners klimaanlæg
  Klimaautomatik med individuel indstilling for føreren og forsædepassageren. Tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed, solstrålernes intensitet og indfaldsvinkel. Støv- og aktivkulfiltre holder forurening ude.
 • Nedfældelige bagsæder (40/20/40)
  Fuld fleksibilitet på bagsædet.
 • KEYLESS-GO startfunktion
  Mulighed for at starte bilen unden brug af nøglen. Ved knapaktivering samt tryk på bremsen startes bilen.
 • Fartpilot
  En integreret del af Active Brake Assist, der selv holder hastigheden, sparer brændstof, giver komfort og afgørende sikkerhed.
 • Sædekomfortpakke
  Sædekomfortpakken består af forskellige elektriske og manuelle indstillingsmuligheder samt elektro-pneumatisk 4-vejs lændestøtte. Indstillingsmulighederne giver fører og forsædepassager mulighed for optimal indstilling af sæde for optimal komfort, især på lange ture.
 • Interiør lyspakke
  Komplet sæt med alle pærer i LED til at erstatte de originale pærer. LED pærerne er fremstillet til at give det helt korrekte lys i kabinen, og den indbyggede snydemodstand gør det muligt at dæmpe lyset for øget kørekomfort.
 • Velour bundmåtter
  Skræddersyede måtter med perfekt pasform til C-Klassen. Måttens tykkelse og åbne luv gør den nem at renholde og øger holdbarheden.
 • Nyt multifunktionsrat
  Lækkert læderrat, som hænderne ikke glider på. Alle vigtige funktioner ved fingerspidserne, så man ikke skal slippe rattet under kørsel. F.eks. radio/musik, tlf, evt. fartpilot mm.
 • Stor brændstoftank (66 l.)
  Længere tid og flere kilometer mellem optankningerne.
 • 17″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens design.
mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_1600x800_02

Sportsligt design
helt om til baglygterne.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_700x450_04

Din nøgle til mere komfort.

Den nøglefri betjening er et meget godt symbol på det, den ny C-Klasse står for. Her er du fri for alt det unødvendige, men får til gengæld i overflod af det, der gør køreturen til en behagelig og afslappende oplevelse. Du burde prøve det selv.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.