mercedes_benz_privatleasing_c_klasse_sedan_1600x800

C-Klasse sedan. Bedst før.
Endnu bedre nu.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_700x450_03

Forbedret fra inderst til yderst.

Viljen til hele tiden at forbedre er en del af Mercedes-Benz DNA. Det er C-Klassen et godt eksempel på. Den er forbedret fra inderst til yderst og opgraderet med en omfattende standardudstyrspakke, der bl.a. indbefatter 10,25” mediadisplay, LED High Performance lygter og parkeringspakke med bakkamera.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_700x450_02

Forførende fristelser.

Selv om listen over standardudstyr er lang, har du rig mulighed for at skræddersy C-Klassen til dine egne behov. For eksempel med smartphone integration, head-up display, MULTIBEAM LED og en avanceret sikkerhedspakke. Se hvad ekstraudstyret betyder for den månedlige leasingydelse.

mercedes_benz_business_solutions_ny_c_klasse_sedan_700x450_01

Intelligent og altid på vagt.

C-Klassen sætter nye standarder for sikkerhed i klassen, bl.a. takket være Mercedes-Benz Intelligent Drive-hjælpesystemer. Samtidig er den et studie i køreglæde, luksus og komfort. Men hvorfor ikke afprøve vores påstand på egen hånd?

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.