MB_BS_B-klasse_1600x800_04

Standardudstyr til
B-Klassen.

Dynamik og komfort. Og maksimal fleksibilitet.

Udvalgt standardudstyr inkl. Progressive og Advantagepakke:

 • Metallak
 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørket via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • Digital instrumentering
  Det 7″ store digitale instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de synes at svæve let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller for første gang nogensinde via touchscreen-muligheden.
 • LINGUATRONIC
  Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til den ny A-Klasse og den lytter – og reagerer.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester.
 • 17″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker på grund af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Spejlpakke
  Giver dig mulighed for at klappe sidespejlene ind elektrisk, og dermed gøre bilen slankere, når den holder parkeret. Derudover blænder sidespejlet i førersiden og bakspejlet automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
MB_BS_B-klasse_1600x800_03

Måske mere udstyr,
end du regnede med?

MB_BS_B-klasse_700x450_03

Nok snak.

Vi kunne blive ved med at lovprise B-Klassen, men vi synes egentlig, at du skal opleve den selv. Kig forbi til en prøvetur og se, om ikke du deler vores begejstring.