mercedes_benz_privatleasing_b_klasse_1600x800

Mercedes B-Klasse.
Plads til begejstring.

Tjek priser på ekstraudstyr
MB_BS_B-klasse_700x450_03

Plads til mere.

Vi har genopfundet familiebilen. Stadig rummelig og med godt udsyn, men nu med endnu mere udstyr, attitude og komfort. Særligt det nye wrap around-design, der skaber flydende overgange, løfter luksusfølelsen til nye højder. B-Klassen imponerer også med en overflod af standardudstyr. Læs mere om alt det, der gør Mercedes-Benz B-Klasse til en unik Mercedes.

MB_BS_B-klasse_700x450_02

Lad dig friste.

B-Klassen har en imponerende udstyrsliste, som du selvfølgelig kan gøre endnu mere personlig. Prøv vores online tilbehørskonfigurator og se, hvad det betyder for din månedlige leasingydelse, hvis du f.eks. opgraderer med AMG eksteriør/interiør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystemet.

MB_BS_B-klasse_700x450_01

Oplev selv B-Klassen.

De dynamiske linjer vidner om selvsikkerhed og stor attitude. Og B-Klassen har noget at have det i. For udover oceaner af plads får du også det revolutionerende MBUX – Mercedes-Benz User Experience – med kunstig intelligens, så bilen lærer dig at kende, mens du lærer den at kende. B-Klassen tænker, taler og forstår dig, og resultatet er nærmest magisk. Akkurat som mængden af standardudstyr. Du skal selv opleve den!