mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1600x800_06

Standardudstyr
i A-Klasse hatchback.

Alt det, der gør A-Klassen til en Mercedes.

Listen over standardudstyr i A-Klassen er lang. Gå på opdagelse i de vigtigste highlights her: 

 • Metallak
 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • Digital instrumentering
  Det 7″ store digital instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de synes at smelte sammen. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller tryk direkte på skærmen.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester.
 • 17″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.
 • Fartpilot
  Indstil den ønskede hastighed og lad roen sænke sig i kabinen på de lange ture.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker på grund af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Spejlpakke
  Giver dig mulighed for at klappe sidespejlene ind elektrisk, og dermed gøre bilen slankere, når den holder parkeret. Derudover blænder sidespejlet i førersiden og bakspejlet automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag.
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1600x800_08

Mere ydelse.
Mere plads...

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_05

Mærk selv efter.

Kabinen i A-Klassen giver dig en følelse af tryghed. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver en behagelig wrap-around-effekt. Det er lige så unikt i denne bilklasse som udvalget af interiørlister og ambientebelysningen, der får alt til at tage sig ud fra sin bedste side. Du skulle unde dig selv en prøvetur…