mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1600x800_06

Standardudstyr
i A-Klasse hatchback.

Alt det, der gør A-Klassen til en Mercedes.

Listen over standardudstyr i A-Klassen er lang. Gå på opdagelse i de vigtigste highlights her: 

 • Metallak
 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørke via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, et lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • Digital instrumentering
  Det 7″ store digital instrumentering og 10,25″ multimediadisplay er designet, så de synes at smelte sammen. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller tryk direkte på skærmen.
 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad og touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester.
 • 17″ letmetalfælge
  Originale, brede Mercedes fælge, der øger kørekomforten og matcher bilens dynamiske design.
 • Fartpilot
  Indstil den ønskede hastighed og lad roen sænke sig i kabinen på de lange ture.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er hele tiden opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker på grund af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer i så fald visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Spejlpakke
  Giver dig mulighed for at klappe sidespejlene ind elektrisk, og dermed gøre bilen slankere, når den holder parkeret. Derudover blænder sidespejlet i førersiden og bakspejlet automatisk ned, når der registreres forstyrrende lys fra bagvedkommende køretøjers forlygter.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som f.eks. luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag.
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1600x800_08

Mere ydelse.
Mere plads...

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_05

Mærk selv efter.

Kabinen i A-Klassen giver dig en følelse af tryghed. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne giver en behagelig wrap-around-effekt. Det er lige så unikt i denne bilklasse som udvalget af interiørlister og ambientebelysningen, der får alt til at tage sig ud fra sin bedste side. Du skulle unde dig selv en prøvetur…

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.