A-webimages_1600 × 800

A-Klasse Plug-in Hybrid.

Tjek standardudstyr
mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_05

Hey Mercedes!

Det sportslige udtryk, den kompromisløse kabine og den dynamiske styring, der skaber sublim kontakt til vejen, er det første, du bemærker ved A-Klassen. Men det er langt fra det hele. For takket være det intelligente infotainmentsystem MBUX lærer A-Klassen automatisk dig, dine vaner og dit humør at kende. Næsten bedre end du selv gør. Og det er ikke bare smart. Det er genialt.

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_03

Komfort sat i system.

Når det handler om komfortudstyr, er barren sat højt i A-Klassen. Men det betyder ikke, at det ikke kan blive endnu bedre. Vælger du den adaptive fartpilot DISTRONIC, holder bilen selv afstand til forankørende trafik og hjælper dig ved køkørsel, og vælger du Head-up display, har du endnu bedre overblik over alle bilens vigtigste informationer, som projekteres direkte på forruden.

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_08

Snup en prøvetur!

Et billede siger mere end tusind ord – og en prøvetur i din drømmebil siger endnu mere. Oplev selv A-Klassen og få øjnene op for en verden af innovative løsninger og næsten endeløse muligheder for avanceret ekstraudstyr, der beriger din hverdag. Men du skal næsten prøve det selv for helt at forstå, hvor lækkert det er. Book en prøvetur og lad os tales ved bagefter.