mercedes_benz_privatleasing_a_klasse_hatchback_1600x800_1

A-Klasse hatchback.
Fra 3.395 kr./md.

Tjek standardudstyr
mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_05

Hey Mercedes!

Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved den, hvad du bedst kan lide, og hvad du absolut ikke kan lide, og den kender dine vaner og dit humør. Næsten bedre end dig selv. Du og A-Klassen smelter pludselig sammen. Så du får frihed til at være den, du er – med masser af standardudstyr!!

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_03

Sikkerhed sat i system.

Barren er sat højt i A-Klasse hatchback, når det handler om standardudstyr. Men skulle du have lyst til udvidet sikkerhed, er der masser af muligheder. F.eks. den aktive afstandsassistent DISTRONIC som hjælper med at holde afstand til forankørende biler. Og den aktive bremseassistent som selv bremser i nødsituationer. Tjek hvad ekstra sikkerhed betyder for leasingydelsen.

mercedes_benz_a_klasse_hatchback_1400x900_08

Frisk på en date?

I A-Klassen ser du det hele på en ny måde – for eksempel vejen. Ved hjælp af et særligt kamera gengives omgivelserne som video eller stillbillede i multimediesystemets display, på en innovativ og informativ måde. Men du skal næsten prøve det selv for helt at forstå, hvor lækkert det er. Book en prøvetur og lad os tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.